Kloakservice

SVS kloakservice udfører professionelt kloakarbejde – og løser dine kloak problemer

Vi løser alle typer for kloakservice opgaver – og garantere dig professionelt udført kloakarbejde af erfarne fagfolk, der udfører opgaven til tiden og efter alle gældende regler.

Vi er et af de førende kloakfirmaer i Danmark – og tilbyder alt indenfor:

Vores erfarne team af fagligt dygtige medarbejdere, formår at supplere deres erfaring med nytænkning – og benytter sig af det mest moderne og effektive udstyr på markedet. Her igennem sikrer vi dig ydelser af højeste kvalitet. Vi er ydermere ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Se vores certifikater her.

Så oplever du problemer med din kloak, kan vi tilbyde rette assistance, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Da vi tilbyder alle typer service indenfor vores fag, garanterer vi dermed altid, at finde en løsning på dit kloak problem.

Kloakservice

Effektive og professionelle

SVS Kloakservice står for redelig og kompetent viden samt rådgivning, der bygger på vores indgående branchekendskab og produktviden gennem mere end 40 år.

Hvad koster kloakservice?

Prisen på kloakservice afhænger helt af hvilken opgave det drejer sig om, samt opgavens omfang. Derfor er det vigtigt, at vi taler med dig, for at høre nærmere om problemet og hvad det drejer sig om. Først herefter kan vi komme med en seriøs og konkurrencedygtig pris på din kloak opgave.

Vi foretager kloakservice på store dele af Sjælland, Vestsjælland samt i lokalområderne Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge. Vi kører dog også i andre geografiske områder på Sjælland, så kontakt os endelig, hvis du har brug for kloakservice. 

Har du brug for kloakservice, eller ønsker du information omkring vores services, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40 og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Vi står til rådighed døgnet rundt og bakker op – dag og nat – siden 1974.