Profil

En bemærkelsesværdig virksomhed…

Fra traktorslamsuger til topmoderne flåde af effektive slamsugere

Sydvestsjællands Kloakservice er en af de få, privatejede slamsugervirksomhed, der drives af Lars Hansen, som er 2. generation i firmaet.

Siden Jens Peter Hansen startede op i 1974, har virksomheden udviklet sig fra service med almindelig slamsugning og spuling til et topmorderne slamsugerfirma, der udover at holde fast i de traditionelle arbejdsområder også har udviklet sig til at finde målrettede løsninger til erhvervs- og industrikunder.

Det betyder, at vi i dag råder over en moderne og effektiv flåde af slamsugere, tørstofsugere, tankvogne, industrispulere, containerbiler og slamafvandere.

Vi har igennem årene tilpasset vores udstyr til kundernes behov og søger altid den nyeste tilgængelige teknologi for at kunne bibeholde et højt serviceniveau til glæde for både vore kunder og medarbejdere.

Vi råder over nogle meget veluddannede og erfarne medarbejdere, som er meget løsningsorienterede. Da vores medarbejdere har en meget høj gennemsnitlig anciennitet (i 2012 er den på 12 år) formår de at yde den bedst tænkelige service,

Som en nytænkende og nyskabende virksomhed bestræber vi os altid på at være et skridt foran. Vi tager tit over, når andre af vore kollegaer har givet op.

Vort motto er, at ingen opgave er for lille eller for stor. Det er kun et spørgsmål om at finde den rette løsning.

Total løsninger er nøgleordet

Seriøs Veluddannet Samarbejdspartner