Genbrugsspuling – Professionel genbrugsspuling med Sydvestsjællands Kloakservice

Genbrugsspuling benyttes, når der er brug for effektiv spuling / højtryksspuling af eksempelvis kloakrør. Effektiv spuling af kloakrør kræver nemlig betydelige store mængder af vand, for at kunne transportere sand m.v.

Økonomisk og miljørigtig løsning

Derfor er den mest økonomiske og miljørigtige løsning til større opgaver, netop en genbrugsspuler, som reducerer vandforbruget med op til 80% pr. dag. Dette betyder større effektivitet på mindre tid = miljømæssig og økonomisk gevinst.

Genbrugsspuleren genbruger spulevandet og skal derfor som udgangspunkt, kun fyldes op en enkelt gang om dagen.

 

SVS Kloakservice udfører hurtig og effektiv genbrugsspuling af kloakledninger i alle størrelser.

Med spuleslanger på op til 300 m og tryk på 0-180 bar samt vandmængde på 470 L/min. – klarer vi alle typer opgaver.

Vi udfører genbrugsspuling / højtryksrensning af bl.a:

  • Kloak og brønde
  • Kloakledninger
  • Drænledninger
  • Hovedledninger

Vi anvender desuden også vores genbrugsspuler til rodskæring og til opgaver, hvor der er behov for at fjerne rødder og aflejringer, der blokerer kloaksystemet.

Eksperter i Genbrugsspuling

Sydvestsjællands Kloakservice er eksperter i spuling af kloakker samt kloakrensning, og udfører dagligt mange forskellige typer opgaver.

Som kunde hos os, er du altid garanteret professionelt kvalitets arbejde, udført af erfarne og veluddannede fagfolk – der udfører opgaven til tiden og efter gældende regler.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og giver aldrig op, på selve den mest udfordrende opgave.

SVS Kloakservice udfører genbrugsspuling for erhverv, private og det offentlige. Vi kører ud på det meste af Sjælland, Vestsjælland samt i lokalområderne Sorø, Slagelse, Ringsted, Dianalund, Skælskør, Korsør, Næstved, Haslev m.v.

Så har du brug for en seriøs og dygtig samarbejdspartner, der hurtigt og nemt kan udføre din opgave på genbrugsspuling, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med beskrivelse af opgaven, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi udfører ligeledes industrispuling – og er altid klar til at løse dine kloakproblemer.

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.