Kloakrensning

Kloakrensning af alle typer kloakker og afløb

SVS Kloakservice løser alle typer for kloakrensningsopgaver – og du er garanteret professionelt kloakarbejde udført af erfarne fagfolk, der udfører opgaven til tiden.
Med vores stærke flåde af moderne og effektive slamsugere, industrispulere og tankvogne, kan vi klare en hver tænkelig opgave inden for kloakrensning – for både private og erhverv.

Vi udfører bl.a. rensning af kloak i tilfælde af:

·    Afløbsproblemer fra køkken, bad, bryggers
·    Stoppet toiletter, vandlås og gulvafløb
·    Stoppet kloak
·    Stoppet faldstamme
·    Vand i kælderen
·    Stoppet køkkenbrønd
·    manglende vedligeholdelse af afløb eller kloak

Er selve kloakken gået i stykker, er dette en opgave som vores erfarne og dygtige Aut. Kloakmester kan være behjælpelig med.

Få en effektiv kloakrensning

Ved rensning af kloakken, sørger vi for at udbedre de problemer, der er opstået. Sydvestsjællands Kloakservice er en af Danmarks førende virksomheder indenfor kloakrensning og kloakservice. Vi står for redelig og kompetent viden samt rådgivning, der bygger på vores indgående branchekendskab gennem mere end 40 år.

Hvad koster en kloakrensning?

Pris på kloakrensning afhænger helt af opgavens omfang, derfor er vi nødt til tale med dig og høre, hvad problemet er, inden vi kan komme med en seriøs pris på din opgave.

Vi foretager kloakrensninger og kører ud på store dele af Sjælland, Vestsjælland og i lokalområderne Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge.

Så har du brug for kloakrensning, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40 og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Vi har døgnservice.

Ønsker du at forebygge eventuelle skader eller problemer med din kloak, udfører vi også TV-inspektion og rørspuling af kloaksystemer. Vi bakker op – dag og nat – siden 1974.

Du kan få mere info og læse om vedligeholdelse af husets kloakker og afløbsrør her.