Rodskæring

Rodskæring i kloakrør – udføres af professionelle

Rodskæring af rødder i kloakrør, markdræn samt boringer er effektivt og kan ofte spare mange dyre opgravninger.

Sydvestsjællands Kloakservice løser alle typer for rodskæringsopgaver, hvor du altid er garanteret professionelt udført arbejde af erfarne fagfolk – der udfører opgaven til tiden.

Vi kan klare en hver tænkelig opgave inden for rodskæring samt udfræsning for både private og erhverv, og har mangeårig erfaring inden for området.

Årsager til rodskæring og udfræsning

Der kan være mange forskellige grunde til, det er nødvendigt at udføre en rodskærings- eller udfræsningsopgave. Det kan være trærødder, der er trængt ind i kloakken eller forskellige aflejringer, der har sat sig fast i rørene såsom:

  • Betonrester
  • Fedt
  • Okker
  • Indstikkende påhug
  • Og andre ting

SVS Kloakservice udfører desuden ofte rodskæring og udfræsning i kombination med TV-Inspektion. Dette gør det muligt at følge selve rodskæringen på tv-skærmen, og få fjernet rødderne og andet 100 % fra rørene.

Med vores moderne rodskæringsudstyr, har vi mulighed for at fjerne rødder og aflejringer i rør med diameter på Ø 75-800.

En nem og hurtig operation uden opgravning.

Rodskæring

 

Hvad koster rodskæring?

Pris på rodskæring afhænger jo selvfølgelig af opgaven. Vi er derfor nødt til tale med dig, for at få yderligere information om opgavens omfang – inden vi kan komme med et seriøs prisoverslag på netop din opgave.

Vi foretager rodskæringer og udfræsninger på det meste af Sjælland, Vestsjælland og i lokalområderne Sorø, Slagelse, Dianalund, Skælskør, Korsør, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg samt Køge.

Så har du brug for professionel hjælp til din opgave, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40 og få et uforpligtende tilbud samt konkurrencedygtig pris.

 

Ønsker du at forebygge skader eller problemer med din kloak, udfører vi desuden også kloakservice.

Vi bakker op – dag og nat – siden 1974.

 

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.