Tørstofsuger med højtip

Sydvestsjællands Kloakservice løser opgaver med Danmarks mest moderne tørstofsuger med højtip

Tørstofsugning er en helt speciel metode, der gør det muligt at opsuge meget tunge og besværlige materialer. Vores tørstofsuger har en sugeevne, der er 6 gange større end en almindelig slamsuger.

Det betyder en ekstrem stor suge-og blæsekapacitet, hvor vi kan flytte tørre, fast, våde og flydende produkter og materialer.

Metoden kan eksempelvis anvendes indenfor:

Industri- og byggesektoren, raffinaderier, olieindustri, kraftvarmeværker, biogasanlæg, korn og foderstof, tankanlæg, renseanlæg, skibe, havne anlæg, silosystemer m.v.

Hvilke materialer kan flyttes med tørstofsugning:

Med vores super moderne tørstofsuger med højtip, kan vi blæse eller suge flytbare våde samt tørre materialer såsom:

Cement, sand, grus, sten, jord, skærver, leca, beton, indskud, gips, kalk, kul, aske, glødeskaller, rustskaller, flis, spåner, løse belægninger, isoleringsprodukter, reaktor- og katalysatormasse, olie, olieslam, slam, kunstgødning, flydende eller tør gødning, sukker, mel, salt, korn, foder og meget mere.

Se hvordan vores tørstofsuger virker!

tørstofsugning

Professionel og hurtig tørstofsugning

Som det første firma i Danmark, kan vi tilbyde aflæsning af det opsugende materiale med højtip. Vores tørstofsuger kan aflæsse direkte i containere eller bigbags.

Dette gør tørstofsugeren yderst effektiv, da den derved kan arbejde kontinuerligt på en opgave, og kun stoppe kortvarigt for aflæsning, for senere levering til deponi eller anden godkendt modtager.

Dette er yderligere en hurtigere og mere effektiv løsning af arbejdsopgaven.

Tørstofsugeren er endvidere i stand til at blæse materialer op i siloer, på tage, samt sandfylde jordtanke m.m. Dette gøres med et tryk på op til 2 bar, og i kombination med det store luft flow opnås en særdeles voldsom blæsekraft.

For suge opgaver i højden og dybden, har vi udstyret tørstofsugeren med en hydraulisk svingarm, der kan udskydes og forlænges op til 20 meter i fast rør.

Vi kører på hele Sjælland, Lolland Falster, Fyn samt Jylland. Så har du en opgave, vi skal hjælpe med, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40 for yderligere information og ved uforpligtende tilbud på tørstofsugning.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, med beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig.

 

Se også fjernelse af isolering og sand-og stenfyldning, samt Air-Digging.

 

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Se vores certifikater her.