Autoriseret kloakmester – Gode kloakker – Godt miljø

Brug en Autoriseret kloakmester

SVS Kloakservice samarbejder kun med autoriserede kloakmestre og er din professionelle sparringspartner, når der skal udfører Aut. kloakmester løsninger i alt indenfor reparation og nyanlæg af alle typer kloakker samt ledninger.

En Autoriseret kloakmester arbejde i totalløsninger baseret på den mest moderne teknologi, avanceret udstyr og faglig højt kvalificerede medarbejdere.

Vi kan være behjælpelige med alle former for kloak løsninger, når der skal udføres reparationer på ledninger, kloakker m.v. Det gælder sig ligeledes på svært tilgængelige steder, hvor vi benytter Air-digging.

Air-digging er den mest skånsomme måde at grave på i følsomme områder. Det kan eks. være steder med lysleder kabler, naturgasledninger, kloakrør, strøm- og telefon kabler, samt i områder med bevaringsværdige træer og lignende.

SVS Kloakservice hjælper med assistance i form af, suge og spuleopgaver, rod skæring m.m. i forbindelse med etablering og renovering af kloaksystemer.

Vi ved, at vore kunder har individuelle behov – derfor tilpasser vi os hver enkelt kunde, og finder præcis den løsning, der passer til den konkrete opgave.

Derud over stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for at besvare alle relevante spørgsmål. Vi fungerer som en aktiv sparringspartner, der sørger for at bygherren får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi desuden ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Se vores certifikater her.

 

Autoriseret kloakmester

Har du behov for en Autoriseret kloakmester, er vi naturligvis behjælpelige med etablering af kontakten.

Du kan kontakte os på telefon 57 84 90 40 eller ved at udfylde vores kontaktformular


Vi kører ud på hele Sjælland og øerne, samt lokalt i området Vestsjælland herunder Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, kloakmester Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge.

 

HUSK: Du som kunde altid har ret til selv at vælge en kloakmester ved udbedring af forsikringsskader.

Vi udfører også TV-inspektion og Kloakrensning.