Autoriseret kloakmester – Gode kloakker – Godt miljø –

Brug en Autoriseret kloakmester

SVS Kloakservice er Autoriseret kloakmester og din professionelle sparringspartner, der udfører Aut. kloakmester løsninger i alt indenfor reparation og nyanlæg af alle typer kloakker.

Autoriseret kloakmester arbejde i total løsninger baseret på den mest moderne teknologi, avanceret udstyr og faglig højt kvalificerede medarbejdere.

Vi udfører alt i kloakarbejde, fra reparation af kloak skader til etablering af nyanlæg, også på svært tilgængelige steder med vores nye tiltag, Air-digging.

SVS hjælper med byggeansøgning, projektering og myndighedskontakt, fra projektet starter, til det er godkendt og i drift.

Vi ved, at vore kunder har individuelle behov – derfor tilpasser vi os hver enkelt kunde, og vi finder præcis den løsning, der passer til den konkrete opgave.

Derud over stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for at besvare alle relevante spørgsmål, og fungerer som en aktiv sparringspartner der sørger for at bygherren får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi ISO 9001 & 14001 certificerede, samt omfattet af Byggeriets Kvalitetskontrol.

SVS udfører alt i afløbsanlæg:
Nyanlæg, bundfældningstanke, nedsivningsanlæg, pileanlæg, minirensningsanlæg, samletanke, faskiner, omfangsdræn, olieudskiller, sandfang m.m.

Reparationer af:
Brud på rør, rødder i rør, rotteskader, sammenfald af rør, utætheder m.m.

Isætning af:
Rottespærre, højvandslukkere m.m.

Belægningsarbejde:
Vi anlægger alt fra indkørsler, terrasser og fortove til parkeringspladser.

SVS kloakservice er behjælpelig med:
Projektering, byggeansøgning, myndighedskontakt, indhentning af ledningsoplysninger inden opgravning, jordprøver, evt. bortskaffelse af jord m.m.

Autoriseret kloakmester

Har du behov for en Autoriseret kloakmester og ønsker du en god pris, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40.


Vi kører ud på store dele af Sjælland og Vestsjælland herunder Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, kloakmester Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge.

 

HUSK: Du har som kunde altid ret til selv at vælge kloakmester ved udbedring af forsikringsskader. Kontakt vore Autoriserede kloakmester for et uforpligtende tilbud og gode råd. Vi udfører også TV-inspektion og Kloakrensning.