Fjernelse af isolering – Effektiv fjernelse af isoleringsmateriale

Vi har fået modificeret vores tørstofsuger således, at vi nu er i stand til at løse alle typer af opgaver inden for fjernelse af isolering. Det være sig alt lige fra fjernelse af gammel isolering såsom rockwool til indskudsler i helt almindelige parcelhuse og boligkarreer.

Fjernelse af isolering med tørstofsuger (sugning af isolering), kan med stor fordel foretages på vanskelige steder, som eks. krybekældre, på lofter m.v.

En kombination med et bedre arbejdsmiljø

Ved sugning opnås en hurtig, miljøvenlig og effektiv fjernelse af isoleringsmaterialet. Ved sug af eksempelvis rockwool, komprimeres dette i forbindelse med opsugningen, hvilket gør at der kan fyldes mange kvadratmeter opsuget materiale på bilen og i containeren, før der skal tænkes på aflæsning.

Dette er med til at minimere tidsforbruget og dermed prisen i forbindelse med opgaven.

Fordele ved fjernelse af isolering med tørstofsuger

Fordelene ved at fjerne isoleringsmaterialet på denne måde – og i forhold til den traditionelle manuelle metode er bl.a. følgende:

  • Ingen støvgener
  • Behageligere arbejdsmiljø
  • Nemt på svært tilgængelige steder (som lofter, kældre m.v.)
  • Pladsbesparende da affaldet komprimeres
  • Kan medbringe og fjerne det opsugede materiale på bilen, af en gang
  • Tidsbesparende = hurtigere renoveringstid

fjernelse af isolering

Pris på fjernelse af isolering

Prisen på fjernelse af isoleringsmateriale, afhænger helt af opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Det er derfor vigtigt, at vi taler med dig inden, vi kan komme med en seriøs og konkurrencedygtig pris på din opgave.

Vi foretager fjernelse af isolering på hele Sjælland og Lolland Falster. Men har du en opgave, som er andet geografisk sted i Danmark, er du velkommen til at kontakte os alligevel. 

Kontakt os på telefon 57 84 90 40 for yderligere information eller spørgsmål – samt ved uforpligtende tilbud på fjernelse af isolering.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, med beskrivelse af din opgave, så kontakter vi dig.

 

Sydvestsjællands Kloakservice løser opgaver med Danmarks mest moderne tørstofsuger med højtip. Du kan læse mere om tørstofsugning og de mange typer opgaver, som vi løser ved brug af denne metode.

Læs mere om sugning af isolering.