Profil

En bemærkelsesværdig virksomhed…

Profil – SVS Kloakservice

Fra traktorslamsuger til topmoderne flåde af effektive slamsugere

Sydvestsjællands Kloakservice er en af de få privatejede slamsuger virksomheder. Det drives i dag af Lars Hansen, som er 2. generation i firmaet.

Siden Jens Peter Hansen startede op i 1974, har virksomheden udviklet sig fra service med almindelig slamsugning og spuling – til et topmorderne slamsugerfirma.

Ud over at holde fast i de traditionelle arbejdsområder, har SVS ligeledes udviklet sig til at finde målrettede løsninger til erhvervs- og industrikunder.

Det betyder, at vi i dag råder over en moderne og effektiv flåde af slamsugere, tørstofsugere, tankvogne, industrispulere, containerbiler og slamafvandere.

Vi har igennem årene tilpasset vores udstyr til kundernes behov, og søger altid den nyeste tilgængelige teknologi for at kunne bibeholde et højt serviceniveau. Dette er til glæde for både vore kunder og medarbejdere.

Vi råder over nogle meget veluddannede og erfarne medarbejdere, som er yderst løsningsorienterede. Da vores medarbejdere har en meget høj gennemsnitlig anciennitet (i 2012 er den på 12 år), formår de at yde den bedst tænkelige service.

Som en nytænkende og nyskabende virksomhed, bestræber vi os altid på at være et skridt foran. Vi tager tit over, når andre af vore kollegaer har givet op.

Profil

Vi løser opgaver på hele Sjælland, Fyn og i lokalområderne Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge.

Har du brug for en seriøs samarbejdspartner til din opgave, kan du kontakte os på telefon 57 84 90 40 og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Vi står til rådighed døgnet rundt og bakker op – dag og nat – siden 1974.

Som en ekstra tryghed for vores kunder er vi ISO 9001 & 14001 certificerede.

 

Vort motto er – at ingen opgave er for lille eller for stor. Det er kun et spørgsmål om at finde den rette løsning.

Totalløsninger er nøgleordet

Seriøs Veluddannet Samarbejdspartner